Starta bollmaskinen med mobilen

Glöm poletter, mynt och plastkort. Med rangebollappen kan du enkelt fylla din hink med rangebollar från bollmaskinen via din smartphone!

lÄs mer
Kom igång nu

Ditt Rangekort i mobilen

Ett helt nytt sätt att plocka ut bollar från rangebollmaskinen...


Med Rangeboll-appen har du alltid ditt rangekort i mobilen Glöm poletter, mynt och plastkort. Nu kan du enkelt fylla din rangehink med bollar via din mobiltelefon.

Du laddar ditt rangebollkonto via appen i mobilen, även när golfshoppen är stängd och du kan betala med kort, sms eller värdekoder.Din statistik


I Rangeboll-appen har du koll på hur mycket du tränar på rangen. Du ser hur många bollar du tagit ut med rangeboll-appen direkt i din mobil. Jämför din träning med kompisarna.

1
  Registrera dig GRATIS på www.rangeboll.se via din smartphone
 
2
  Ladda ditt bollkonto med rangebollar
 
3
  Starta bollmaskinen med din mobil


 • SMS: Du kan fylla på ditt rangebollkonto via sms. För detta krävs att du har WyWallet installerat på din smartphone. Detta kostar ingenting att installera.


 • Kortbetalning: Du kan betala med ditt kort. Mobilt BankID är en e-legitimation för mobiltelefoner. Med ett Mobilt BankID kan du legitimera dig och göra elektroniska underskrifter.


 • Värdekoder är som ett presentkort. Du köper dessa i webbshoppen och betalar sedan med koden i din mobiltelefon.

 • Vill du veta mer.. Kontakta Oss
  Kom igång nu

  Om Oss

  Vi skapar nya spännande appar...


  Rangeboll.se utvecklas av Affectus AB (org.nr 556542-7183). Affectus har tre medarbetare varav alla är högskoleutbildade och har utvecklat mjukvara sedan 1980-talet. Företaget har sitt säte i Kungälv.

  Utvecklingen av Rangeboll.se började sommaren 2014 då Ia Almström, som själv golfar ville slippa sitt rangekort och upptäckte att det saknades en app för att kunna få ut rangebollarna ur rangemaskinen. Hon kontaktade Gullbringa som var mycket positiva till idén och en testinstallation genomfördes den sommaren.

  Team

  Vårt glada team består av Ia, Johan och Peter. Alla tre har lång erfarenhet av att ta fram nya mjukvaruprodukter...

  Ia Almström

  Grundare och utvecklare

  Ia Almström startade rangeboll.se. Hon är utbildad vid Linköpings Tekniska högskola och har där läst Datateknik. Ia är mujukvaruutvecklare och tar fram nya produkter. Hon golfar och är medlem på Gullbringa Golf & Country Club i Kungälv.

  Johan Hedgren

  Säljare

  Johan är utbildad systemarkitekt vid Högskolan i Borås. Johan arbetar som säljare och systemutvecklare och har hand om våra kund-kontakter.

  Peter Almström

  Ekonomi och systemarkitekt

  Peter Almström har läst Datateknik vid Linköpings Tekniska Högskola med inriktning telematik. Han arbetar som mjukvaruarkitekt. Peter golfar naturligtvis själv och är medlem på Gullbringa Golf & Country Club i Kungälv.